een fotoshoot of reportage op maat! alles stap voor stap.


Over mij

Mijn naam is Danielle van Beek. Ik ben 29jaar oud. fotograferen is altijd al een passie van mij geweest, daarom wil ik nu van mijn hobby mijn beroep maken.

Ik ben begonnen met foto's maken voor mijzelf. Dit gaf niet de voldoening die ik zocht en daarom ben ik mij gaan orienteren op een curus fotografie. Ook heb ik contact met Dennis Vloedmans een professioneel fotograaf, hij brengt mij verschillende technieken van het vak bij en begeleidt mij daar waar ik denk het nodig te hebben.

Waarom trekt fotograferen mij zo aan? Fotografie trekt mij zo aan omdat ik op deze manier de mooie momenten van iemand's leven vast kan leggen, een bljvende herinnering. Iets waar je jaren later nog naar terug kan kijken. speciale momenten vastleggen in iemands leven. Als ik iemand hiermee blij kan maken en een plezier kan doen, dan maakt mij dit ook blij en haal ik hier mijn voldoening uit.